Alussa oli Mies ja Transporter

YRITYKSEN HISTORIA PÄHKINÄNKUORESSA

Helsingin LVI-Huolto Oy aloitti toimintansa vuonna 2006 kun nuori ja ikäänsä nähden kokenut, kunnianhimoinen ja ammattiylpeä LVI-asentaja Taneli Virtanen päätti katsoa kuinka pitkälle hänen siipensä kantavat.

Yrityksen nykyiset omistajat, Taneli ja isosiskonsa Annukka, kävivät keskenään syksyllä 2006 lyhyehkön keskustelun joka meni suunnilleen näin:

-"Mä olen miettinyt, että pitäisiköhän perustaa oma firma..?"
-"Oletko sä ihan hullu?"

Ja siitä se sitten lähti: Ensin Virtanen teki töitä yksin kunnes pian huomasi ettei oma aika enää riittänyt kaikkiin töihin. Pikku hiljaa keikkaa alkoi tulla lisää ja ensimmäisen vuoden lopussa työntekijöitä oli palkattu jo 4.

Ensimmäinen palkattu työntekijä, Olli Kekolahti, toimii edelleen yrityksessä työnjohtotehtävissä. Täysipäiväisten työntekijöiden sakkiin liittyi pian myös alusta asti taustajoukoissa toiminut Annukka, joka Virtasen lisäksi omistaa osan yrityksestä.

NYKYTILANNE

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 12 ammattitaitoista LVI-asentajaa. Lisäksi henkilöstöön kuuluu 2 työnjohtajaa jotka valvovat projekteja sekä toimivat tarvittaessa mm. KVV-työnjohtajina.

Porukkaan kuuluvat myös toimitusjohtaja Virtanen, joka pääasiassa toimii nykyään urakkalaskennan parissa ja isompien työmaiden työnjohdossa sekä palvelupäällikkö Annukka Miettinen joka huolehtii että palvelu pelaa ja homma toimii.

Yrityksessämme panostetaan pitkiin työsuhteisiin ja meillä on kivaa yhdessä. Kun koko porukka satsaa hilpeän ilmapiirin ylläpitämiseen, pysyy kaikilla myös korkea työmotivaatio yllä. Meidän porukassa pyöriikin samat naamat vuodesta toiseen ja hyvä niin - työmaillamme nähdäänkin jatkuvasti yhä leveämpiä hymyjä!

Putkimiestä naurattaa

Kaikki tarvitsevat joskus halauksen