LVI-työt ammattitaidolla ja hyvällä tuulella

Pönttöhommia

Toisinaan työskentelyasennot eivät ole niitä ergonimisimpia mahdollisia

Tehään mitä täytyy

Näpsä keskittyy

Kiireelliset työt - viemärin avaukset, putkivuodot ja muut nopeaa toimintaa vaativat ongelmat - hoidamme taatusti kiireen vilkkaa ja apuumme voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Myös vähemmän akuutit työt hoidamme ripeällä aikataululla eikä meitä tarvitse muistutella saman tilauksen tiimoilta montaa kertaa.

Reagointiaikamme pienempiin (2-3 tunnin) huolto- ja asennustöihin on n. 2-3 arkipäivää. Kiireisinä aikoina, kuten kovalla pakkasella ja pyhien edellä tai jälkeen, saattaa viive olla hieman pidempi.

Toimintamme painottuu asuin- ja liikekiinteistöjen lvi-huolto ja -asennustöihin sekä remontteihin ja linjasaneerauksiin joista niin asentajillamme kuin asiakaspalvelussammekin on vankka kokemus.
LVI-töistä saa kotitalousvähennystä! Voit vähentää useimmista kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi tehdystä kunnossapito- tai perusparannustyöstä verotuksessa 45 % työn osuudesta 100 € omavastuun jälkeen. Vähennyksen enimmäismäärä on vuodessa 2400 euroa per henkilö eli puolisosi kanssa voit saada yhteensä 4800 euroa kotitalousvähennystä. Lisätietoja voit kysyä verottajalta.

 
Käytössämme on Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla hallinnoimme kaikkia töitämme. Järjestelmään tallentuvat kaikki tekemämme työt ja sen avulla meidän on helppo seurata, mitä missäkin kiinteistössä on tehty. Näin meidän on esimerkiksi helppo huomata, mikäli tietyssä kiinteistössä tai asunnossa ilmenee toistuvia vikoja. Myös asentajilla on taulutietokoneet aina mukana ja niiden avulla informaatio kulkee nopeasti ja helposti. 

 
Kanssamme on helppoa tehdä yhteistyötä! Otamme työmme vakavasti, mutta otsa kurtussa emme niitä kuitenkaan tee. Meille on tärkeää, että käyntimme jälkeen lvi-ongelmat ovat kunnossa ja asiakas tyytyväinen. Odottavan aika on aina pitkä, joten pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme. Ota yhteyttä niin järjestetään Teillekin putkipalvelua muitta mutkitta!