Hinnoittelu

Toivomme toimintamme olevan mahdollisimman läpinäkyvää ja lähemmänkin tarkastelun kestävää. Haluamme kertoa hinnoittelustamme avoimesti jotta mahdollisilta riitatilanteilta vältyttäisiin ja hinnoittelun perusteet olisivat myös asiakkaalle selvät ja ymmärrettävät. Katso hintaesimerkit sivun vasemmasta alareunasta!

Kuten suurimmalla osalla pääkaupunkiseudulla keikkaluonteisia korjaustöitä tekevillä yrityksillä, myös meillä on minimivelotus LVI-asentajan käynnille. Vaikka asentaja olisi työmaalla vain tunnin tai allekin, on työaikaan laskettava myös ajomatkat kohteeseen, jotka pääkaupunkiseudun liikennemäärien vuoksi saattavat kestää huomattavasti pidempään kuin kyseisen matkan ajaminen tyhjiä teitä pitkin. 

Laskutettavaan työaikaan luetaan siis varsinaisten asennustöiden lisäksi myös ajomatkat kohteeseen ja takaisin sekä mahdolliset työtä varten tehtävät selvittelyt (esimerkiksi varaosien saatavuuskyselyt), tukkuliikekäynnit sekä mahdolliset kaatopaikkakäynnit. Perusvaraosat asentajilla kulkevat mukana huoltoautoissa, mutta koska alallamme on kymmeniätuhansia erilaisia- ja kokoisia osia, ei ihan kaikkea voida mukana kuljettaa. 

Mikäli taloyhtiönne  tai yrityksenne on kiinnostunut tekemään kanssamme huoltosopimuksen, ota yhteyttä niin tavataan ja neuvotellaan toimintatavat ja hinnat kuntoon sekä tehdään huoltosopimus. Keskittäminen kannattaa!